Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Samarbejdsformer

Vi kan hjælpe jer igennem hele processen, fra idé til workshop til færdigt koncept og levering. 

Samarbejdsformer

Vi kan hjælpe jer igennem hele processen, fra idé til workshop til færdigt koncept og levering. 

Vi kan hjælpe med alt fra A til Z...

Hos Unmute har du mulighed for, at overlade hele projektet til os, så vi laver alt fra det kreative til den endelig udsendelse. Vi står sågar gerne for, at skaffe dig møderne, så det eneste du skal gøre er at afholde dem. Se nedenfor, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Her står vi for, at udvikle hele den visuelle og lydmæssige side af din udsendelse. Vi er eksperter i, hvordan mediet bliver udnyttet bedst, hvorfor vi oftes også bistår i udviklingen af strategi og kreativt koncept. Ud fra en kreativ brief fra jer, udarbejder vi tre varianter, som vil have den største gennemslagskraft.

Et er af have en god idé, men det er altafgørende, at dem der modtager din pitch er de helt rigtige. Det er ikke alle, der ligger inde med leadlister, hvorfor vi ofte bistår i udvælgelsen af leads ud fra en lang række kriterier, der sikrer at investeringen har størst mulig effekt.

Gennem vores specialbyggede Unmute-æsker kan din udsendelse nemt komme ind alle steder (også gennem brevsprækken). Vi står ofte for at sende alle kampagner ud, da vi ofte kan tilbyde en god pris og er eksperter i, hvordan forsendelsen nemmest og mest effektivt havner hos modtageren.

Èt er at sende sin kampagne ud og håbe på, at modtagerne selv tager den ønskede handlign. Det sker, men for at opnå den største effekt at sin kampagne, er det vigtigt at opfølgningen er gennemtænkt. Skal der ringes op på baggrund af udsendelsen eller er det meningen at kunderne selv skal signe op? Vi står gerne for al tracking via personlige QR-koder. Ønsker du at ringe op på dine leads, men ikke har ressourcerne in-house, så står vi også meget gerne for, at ringe alle dine leads op og få sat møder i hus (det har vi rigtig god erfaring med).

Indhent og udregn tilbud på kampagne

Hør hvad vores kunder siger

Mere end 50+ virksomheder har allerede vist os tilliden

Innovativt, sjovt og personligt!

Vores resultat har været over al forventning. Lige fra design og personliggørelse af billedrammer, til det resultat og kommissioner vi har fået, ved at benytte os af dem, er SPOT ON! Ligeledes er det perfekt, at vi som regel får billedrammerne retur. Dermed kan vi benytte de samme billedrammer, til at få nye kunder ind i butikken. “

Mikkel Padkjær, Realmæglerne

Vi får kickstartet og genoptaget dialogen med alle som modtager en Unmute.

Vi bruger Unmute til leads som enten er blevet kolde eller som ikke svarer længere. Vi får kickstartet og genoptaget dialogen med alle som modtager en Unmute. De synes at det er genialt, og det viser hvor langt vi vil gå for dem som kunde. Det at sælge ERP systemer er jo en lang proces men Unmuten sparker døren ind, skaber brand awareness og sætter en fantastisk kurs for den kommende dialog.

Morten, Business Development Manager Nordics, Unit4

En takkehilsen, der skabte glædestårer!

Det er blevet taget rigtig godt imod de frivillige og gået som håbet. De som vi har snakket med, har sagt de blev rigtig rørte over den fine hilsen, som de også nævnte var “en dejlig personlig og ny måde at sende julehilsen på.

Få overblik over processen

Overblik fra start til endelig evaluering.