Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Gør det, som ingen forventer af dig.

Vores rammer giver dig mulighed for at optage en personlig besked og inkludere et billede, hvilket gør det til et effektivt værktøj til at nå ud til potentielle kunder, invitere til den årlige julefrokost eller en hilsen fra chefen til den nye ansatte.

Genbrugsplast af gamle fiskenet

HVAD ER UNMUTE

Unmute er en talende billedramme, hvor du har mulighed for at indsætte netop det billede eller design du ønsker samt indtale en lydhilsen på op til 4 minutter.

Unmuten er designet af danske ingeniører, og rammen er udviklet af 98% genbrugsplastik fra verdenshavene.

I byen Lemvig ligger Plastix, en virksomhed som indsamler og omdanner brugte fiskenet inden de ender i havet eller på lossepladsen. Derudover klimakompenserer vi også 4 gange hver Unmutes udslip og planter træer. Læs mere hér.

Hvorfor vi eksisterer

HVORFOR UNMUTE

Unmute er mere end bare en talende billedramme. Med en Unmute viser du dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller nogle helt tredje, at du altid ønsker at gå lidt længere end alle de andre.

Gør noget ekstra for dine medarbejdere, glæd trofaste kunder eller overrask potentielle leads. Mulighederne er mange, og det er kun din kreativitet, der sætter grænserne.

Vil du teste en Unmute helt gratis?
Skriv en mail til os på lucas@unmutegreetings.dk eller ring på tlf. 28 76 65 07 – så laver vi et gratis eksemplar og sender af sted til din virksomhed.

Hvem der står bag kulissen

HOLDET BAG

Lucas Larsen

lucas@unmutegreetings.dk
+45 28 76 65 07

Nicolai Grue

Hans Grevsen

hans@unmutegreetings.dk
+45 30 61 71 80