Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Gør noget ekstra
for medarbejderne

“Vil bare lige sige tusind tak for det fantastisk søde julekort. Det blev jeg meget glad for. Selvom min søn blev lidt bekymret, da jeg pludselig stod og stortudede i køkkenet. Det var en virkelig sød tanke!”

Fra SmilFondens udsendelse til frivillige

Indhent tilbud

En unik og personlig måde, at vise medarbejderne at de er værdsat.

Dét at sende en Unmute til medarbejdere og frivillige har mange forskellige fordele.

Først og fremmest viser det, at virksomheden bekymrer sig om sine medarbejderes velbefindende og værdsætter deres bidrag. 

Derudover er en Unmute mindeværdig, og skiller sig ud fra en almindelig e-mail eller besked og kan opbevares som et minde, der kan tjene som en påmindelse om virksomhedens støtte og omsorg for medarbejderen eller den frivillige.

Se eksempel på dette i videoen til højre.

Rørende udtalelse fra Camilla, som modtog en Unmute fra et af børnene i SMILfonden:

“Vil bare lige sige tusind tak for det fantastisk søde julekort. Det blev jeg meget glad for… Selvom min søn blev lidt bekymret, da jeg pludselig stod og stortudede i køkkenet 😊 Det var en virkelig sød tanke!”
– Camilla, Frivillig hos SMILfonden.

Kolleger på barsel

At sende Unmutes til de ansatte på barsel sender et stærkt signal om, at virksomheden tænker på dem og ser frem til deres tilbagevenden. Dette kan være med til at lette enhver følelse af disconnection eller usikkerhed, som en medarbejder kan opleve, mens vedkommende er på barsel.

Nye ansatte

Når du skal til at starte i en ny virksomhed kan der hurtigt og naturligt opstå nogle sommerfugle i maven. Derfor er det vigtigt som virksomhed at vise den nyansatte, at virksomheden glæder sig til de starter. Man kan også sende en Unmute efter en rum tid, eller ved jubilæer. Dette kan være medvirkende til øget trivsel og tilhørsforhold til virksomheden.

Skab en stærk tilknytning til virksomheden

Vis medarbejdere og frivillige, at du værdsætter dem.

Personlig kommunikation

Unmute Greetings giver dig mulighed for at sende en personlig gestus til medarbejdere eller frivillige, der hjælper med at etablere en mere personlig forbindelse og skabe en stærkere relation. Der er ingen der forventer at få en personlig Unmute - derfor skal du gøre det.

Skil dig ud fra konkurrenterne

Med så mange virksomheder, der kæmper for opmærksomheden, kan det være svært at adskille sig fra konkurrenterne i sin tilgang til medarbejdere og frivillige. Med Unmute har du muligheden for, at benytte en unik og mindeværdig tilgang til at skille dig ud fra mængden, som samtidigt giver dig god PR.

Forøget tilknytning til virksomheden

Alt foregår i et hæsblæsende tempo, og det kan derfor være svært at holde medarbejdere og frivillige engageret og interesseret i din virksomhed. Unmute bidrager til en mere personlig og engagerende kommunikation, der hjælper med at holde den stærke forbindelse til medarbejdere.

Gør som TRICENT og SmilFonden

"Alle ledere sender en Unmute til nye medarbejdere"

Michael, Head of Customer Experience, Tricent

“Jeg er startet med sende dem til alle nye medarbejdere efter en måned. Og det er så vel modtaget, at jeg netop har indført at alle ledere herinde sender en Unmute til nye medarbejdere efter en måneds ansættelse.”

"En takkehilsen, der skabte glædestårer"

SmilFonden

“Det er blevet taget rigtig godt imod de frivillige og gået som håbet. De som vi har snakket med, har sagt de blev rigtig rørte over den fine hilsen, som de også nævnte var “en dejlig personlig og ny måde at sende julehilsen på.”

Gør noget ekstra for dine medarbejdere i dag