Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Fiber til erhverv

Energi Fyn: vejen til succes med Unmute

Energi Fyn valgte Unmute til få kontakt til beslutningstagerne i en række større virksomheder.

Vores seneste case præsenterer et eksempel på vores stærke partnerskab med Energi Fyn, en af de førende bredbåndsudbydere i Danmark. Gennem vores dedikerede indsats hjalp vi dem med at opnå imponerende resultater og nå nye “flyvehøjder” med et gennemført Business Class-koncept.

Formålet med indsatsen

Energi Fyn stod over for en udfordring – at booke møder med beslutningstagere i store virksomheder for at drøfte deres fiberforbindelse. Energi Fyn har den højeste kvalitet af service, men havde brug for en hjælpende hånd til at skabe den rigtige forbindelse med potentielle kunder på en nytænkende måde. De gængse forsøg på telefonopkald røg direkte på voice mail, og Energy Fyn oplevede, at de færreste havde tid til at tale om deres internetforbindelse.

Ganske fremragende!

"Arbejdet med Unmute Greetings har været udover alle forventninger, og resultaterne har været ganske fremragende."

Carsten, Bredbåndsdirektør, Energi Fyn

Løsningen på udfordringen

Vi tilbød Energi Fyn en skræddersyet løsning, hvor vi stod for alt fra det indledende kreative arbejde til den endelige udsendelse. Vi indledte en omfattende udsendelse til de rette beslutningstagere rundt omkring i landets virksomheder. 

Vores succeskriterie var, at vi skulle skabe nogle dialoger og sparke nogle døre ind, som Energi Fyn havde haft svært ved tidligere ved gængse metoder.

Ved at kombinere vores know-how, mediet og Energi Fyns indgående kendskab til fiberbranchen, formåede sælgerne at booke møder med en effektivitet på hele 15%. En mødebookingprocent langt over det forventelige.

Vores arbejde med Energi Fyn er et stærkt eksempel på, hvordan Unmute kan hjælpe virksomheder med at nå deres mål og opnå reelle, målbare resultater.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og laver altid et omfattende analysearbejde inden en kreativ retning udstikkes. Det er også en af grundene til, at vi ser de resultater vi gør for vores kunder.

15% af alle Unmutes blev til møder

Ved at kombinere skarpe kommunikationsevner og forståelse for vores kunders behov, blev hver sjette Unmute til et møde. Mødebookingen har aldrig været så nem og sjov som med Unmute.

Positive dialoger med alle

Gennem vores engagerede og inkluderende kommunikation, skaber vi meningsfulde forbindelser, der gavner alle parter.

Book inspirationsmøde
med Lucas

På mødet vil Lucas gennemgå, hvilke muligheder der er med Unmute samt nogle af de cases, der kan relatere sig til din forretning. Skulle du have noget, som du gerne vil drøfte specifikt på mødet, så er du mere end velkommen til at notere dette.