Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Læs hvordan andre virksomheder har gjort brug af Unmute

Vi er stolte over de virksomheder, der allerede har vist os tilliden. Læs nogle af de cases nedenfor og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre brug af Unmute.

Indhent tilbud på kampagne

Mulighederne er mange

Fra mindre til store virksomheder har vores kunder oplevet fordelene ved at tilpasse deres tilgang og skille sig ud fra konkurrenterne. 

Se hvordan Unmute Greetings kan gøre en forskel i din virksomhed nedenfor.

Invitation til Champions League-Finalen

Pepsico benyttede Unmute til, at lave personlige invitationer til nogle prominente navne, som blev inviteret ind og se Champions League-finalen.

Til kolde og lukne leads, der skal varmes op igen

Når der sælges større ERP-løsninger kan lead-time være lange og besværlige, og ofte bliver lunkne leads kolde over tid. Det fik UNIT-4 løst ved at sende Unmutes ud til kolde leads, der ikke havde svaret i meget lang tid. Dialogen blev genoptaget efter udsendelsen.

Anerkendelse af frivillige

Kræftens Bekæmpelse ville anerkende deres donoerer på en anderledes og personlig måde, og valgte at sende Unmutes ud til en håndfuld frivillige, der havde gjort et ekstraordinært stort stykke arbejde.

POS-materiale i supermarkederne

Gammel Dansk lancerede en stor kampagne med 'Onkel Knut', hvor Unmute indgik som POS-materiale i supermarkederne. Onkel Knut blev det visuelle blikfang, og havde ligeledes et custom Unmute-speak, der blev placeret ved Gammel Dansk-flaskerne rundt i detailhandlen i Danmark.

En hilsen fra direktøren på vigtig strategidag

Direktøren fra Sparrekassen Sjælland-Fyn havde indtalt et motiverende speak til de ansatte, som sluttede af med en sang, som bruges internt i organisationen. Modtagelsen var fremragende, og strategidagen blev løftet til nye højder.

Lancering af Riget mod influencere

Danmarks Radio var TV-aktuel med serien Riget, hvilket de brugte Unmute til at lave noget larm for gennem en udsendelse til nogle af landets største influenter.

Outreach kampagne til landets største IT-afdelinger

It Komplex benyttede Unmute til at komme i kontakt med nogle af landets største virksomheder for at skabe en dialog omkring deres IT-systemer. En dialog de ofte har svært ved at skabe over et koldt opkald.

Til influencere på tværs af lande

Sæther Professional benyttede Unmute i en gavekurv med produkter fra Juicy Couture der blev sendt til større influenter i Danmark, Norge og Sverige.

Outreach til potentielle kunder

VÆKST er en b2b-virksomhed, der lever af at vækste deres kunders forretning. VÆKST så en god mulighed i, at sende Unmutes ud til potentielle kunder, for at vise deres engagement og at de er fremme i skoene med kreative initiativer, der kan vækste virksomheders forretning.

Udsendelse til nye leads

TimeLog er en stor virksomhed, der hele tiden skal vurdere, hvordan de kontakter deres leads. Her blev valget at gå med Unmute til de kunder, hvor der skulle gøres noget ekstra for at få kontakt.

En ny måde at vinde kunder på

Estate Mæglerne har benyttet Unmute til, at erhverve kunder på tværs af landet. Ved at sende personlige Unmutes til boligejere, er det lykkes at erhverve helt nye kunder, som ikke ville have været blevet kunder.

Til trofaste kunder

Luksusbaby er en hurtigtvoksende virksomhed inden for børne- og babytøj. Og med Unmute har de muligheden for at nå deres kunder på en ny og effektiv måde, der viser deres personlige tilgang til markedet

Alle ledere sender Unmutes til nye medarbejdere

Ledelsen i Tricent sender Unmutes til alle nye medarbejdere efter en måneds ansættelse.

TIl frivillige

Hilsner til de frivillige, som fortjener en ekstra anerkendelse.

Kontakt til nye kunder

danbolig bruger Unmute til at få kontakt til potentielle kunder, der er i markedet for at sætte deres hus til salg.

Et kreativt push af deres "sorte skjorte"

Barons sendte en sort boks ud til nogle prominente navne, hvori der også lå en Unmute, der kort fortalte vedkommende, hvorfor de modtog netop denne skjorte. I dette tilfælde var det Per Vers.

Invitation til event

Crossworkers har benyttet Unmute som et kreativt og anderledes værktøj til at invitere til events.

Udsendelse til influencere

Bjørn Axen lancerede en ny hårpleje-serie, og var på udkig efter en ny og effektiv måde, at lave en personalig og kreativ PR-udsendelse.

Invitation til nytårskur

En spændende og engagerende indbydelse til nytårskur.

Personlig kommunikation

Ved at sende personlige Unmutes til potentielle kunder har Home været i stand til at skabe stærkere forbindelser og opbygge tillid på en helt ny måde. Unmute har gjort det muligt for Home at vise deres ekspertise og personlighed på en mere autentisk måde, hvilket har resulteret i flere kunder.

Kontakt til nye kunder

Chili Security har fået udviklet en kampagne, der skal sætte fokus på IT-sikkerhed. Deres kampagne er blevet pushet til en række virksomheder med henblik på, at informere dem om, hvordan virksomhederne vil være stillet hos Chili Security.

En helt ny måde at invitere på

OptikTeam afholder indkøbsmesse 2 gange om året for medlemmer, og her blev partnere inviteret på en helt ny og interessant måde gennem Unmute.

Lancering af produkter

Kontormøbler benyttede Unmute som værktøj til en promovering af produkter på deres webshop. Unmutes blev sendt til større virksomheder, der skulle have interesse i at benytte Kontormøbler.

Videresalg af Unmutes til egne kunder

TwentyNine sælger Unmutes ind til deres kunder, der har specialiseret sig i b2b-kommunikation i IT-branchen. Her benyttes Unmute som alt fra invitationer til begivenheder til salgsværktøj.

Udsendelse til medarbejdere

Novo Nordisk har igangsat et initiativ, hvor de sender Unmutes til nye medarbejdere i afdelingen.

Innovativ måde, at fange sælgeres opmærksomhed

LokalBolig benytter Unmute, når det drejer sig om, at skille sig lidt ud fra mængden. Det gør de ved, at sende Unmutes til sælgere, der måske skulle overveje, at skifte mægler.

Klar til at gøre noget ekstra?