Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Mindeværdige invitationer

Gør et varigt indtryk med med Unmute til din næste begivenhed. Tilpas dit budskab og skab et unikt touch, der adskiller dit event fra alle de andre. Imponér dine gæster med en fysisk invitation, de kan beholde og huske. Vælg Unmute Greetings for en mindeværdig og sjov løsning.

Indhent tilbud på invitationer

Den unikke og mindeværdige måde at invitere dine partnere eller kolleger på.

Unmute Greetings er den perfekte invitation til din næste virksomhedsbegivenhed. Forestil dig at sende en personlig invitation, der ikke kun inkluderer et billede af begivenheden eller virksomheden, men også en personlig besked fra CEO’en eller teamlederen. Dette ekstra personlige touch vil gøre, at dine gæster mærker dit ønske om at gå den ekstra mil, og de vil unægteligt glæde sig fra øjeblikket, hvor de åbner deres Unmute. 

Mere end 50 virksomheder har allerede vist os tilliden

Den mest personlige invitation

Unmute Greetings giver dig mulighed for at tilføje et personligt præg til dine invitationer, ved at inkludere en personlig besked fra den administrerende direktør eller teamlederen, sammen med et billede af begivenheden eller virksomheden. Dette vil få dine gæster til at føle sig værdsat og begejstrede for at deltage i arrangementet.

Invitationen alle vil huske

Traditionelle invitationer via e-mail eller som fysisk flyer glemmes let, mens en Unmute giver en oplevelse der aktiverer sanserne. Modtageren bliver overrasket, føler sig værdsat og får ikke mindst en oplevelse udover det sædvanlige. Dine gæster vil huske invitationen og være begejstrede for den kommende begivenhed, allerede inden den starter, hvilket igen genererer en mere positiv forventning om begivenheden.

Tre forskellige typer invitationer

Her får du nogle eksempler på, hvordan Unmute kan bruges som invitation til næste firmaevent.

Hilsen direkte fra direktøren

Udover at gæsterne vil synes det er sjovt og personligt at modtage en Unmute, vil det gøre det en lille smule mere personligt, hvis Unmuten kom direkte fra direktøren selv. Dette er medvirkende til, at skabe et tættere bånd mellem ledelsen og de ansatte, og vil være medvirkende til at styrke kulturen i virksomheden.

En sjov sang

Unmutens højtaler er så god, at du sagtens kan indspille en sang eller blot finde en af dine favoritter. Det er helt op til dig, og vi hjælper gerne med at mixe lyden rigtig sammen, så det hele kommer til at lyde lige som det skal.

Brug Unmuten som adgangsbillet

Det er sjovt at modtage en Unmute, men hvis det skal gøres ekstra sjovt og øge incitamentet for at komme, så kan gæsterne medbringe Unmuten og veksle den til en speciel gave (eller blot en ekstra drink i baren). Dette er også medvirkende til, at jeres Unmutes kan genbruges til næste event.

Gør som Optik Team og Twenty Nine

Benedikte, grafisker designer, Optik Team

Vi afholder indkøbsmesse 2 gange årligt for medlemmer af OptikTeam og vores partnerleverandører, og skulle finde på en spændende og interessant invitation.

Den måtte gerne skille sig ekstra godt ud denne gang, ovenpå et år, som for mange har været drøj. Jeg kom i tanke om, at jeg havde set sådan nogle små bokse, man kunne indtale på. Ideen blev hurtigt vedtaget, og vi fik produceret Unmutes til alle vores medlemmer og leverandører. Vi skrev nogle linjer, som vi hver og især på hovedkontoret skulle indtale på melodi og med svag baggrundsmusik til melodien. Vi sendte dem alle sammen ud og der kom hurtigt tilbagemeldinger, både på mail og opkald.

Modtagerne synes det var så sjovt og opmuntrende. Nogle har endda hængt den op i personalerummet, som en slags pyt-knap, når der er brug for et smil eller et grin. Unmute fik i den grad invitationen til at skille sig ud, og den fik smil og grin frem hos rigtig mange mennesker.”

Karina, Kommunikation & Marketing

Jeg brugte Unmute til at udsende en større mængde invitationer for min kunde ud til deres B2B-kunder. Jeg havde en del spørgsmål lige i starten, da det var vigtigt for mig, at min kunde følte sig godt klædt på til denne lidt anderledes måde at lave invitationer på. Alle mine spørgsmål blev hurtigt besvaret, processen blev planlagt og alt kørte efter planen.

Det er min oplevelse, at kunderne godt kan godt blive lidt ”mail-blinde” og derfor havde jeg brug for et anderledes værktøj til at få noget attention omkring eventet. Og det må man sige, vi fik! Responsen fra kunderne har været overvældende positiv og nogen har endda besvaret deres Unmute-invitation med et Unmute-svar. Helt perfekt 😉 Desuden var der ingen no-shows til eventet, så måske skal Unmute også have lidt af æren for det! 😉

Det geniale ved Unmute er, at det professionelle bliver personligt. Det er en sjov kanal til at fange kundernes opmærksomhed med og så var det overraskende nemt. Det er fedt, når man får lavet noget, der bliver talt om bagefter, og det fungerede så godt, at jeg med garanti kommer til at bruge dem igen.

Er du klar til at invitere til begivenheder
og events på en mindeværdig måde?