Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

STØRSTE B2B Salgs Trends i 2023

Fire trends inden for B2B salg i 2023: Kundeoplevelse, analoge gaver, bæredygtighed og data.

Af Hans Grevsen

23. APRIL 2023

4 minutters læsning

De seneste trends indenfor B2B salg

Vi har undersøgt de seneste trends inden for B2B salg og analyseret, hvordan de vil påvirke virksomheder i den nærmeste fremtid. Disse trends er baseret på vores erfaring inden for B2B-salg, og hvordan Unmute passer ind i disse trends.

Kundeoplevelse

En god kundeoplevelse er afgørende for at opnå succes i B2B-salg. Virksomheder, der giver enestående kundeoplevelser, er mere tilbøjelige til at opnå tilfredse kunder og gentagne køb. Unmute bidrager til en god kundeoplevelse, da det giver mulighed for en personlig og skræddersyet gave, der tager højde for kundens behov og præferencer. Unmute kan skræddersys med et billede og en personlig besked, som kan gøre en forskel for en modtager.

Det analoge er tilbage

Det analoge er på vej tilbage og kan have en stor indflydelse på B2B salg i fremtiden. Folk ønsker at bryde med den digitale verden og have en mere håndgribelig oplevelse. Unmute er en perfekt gave til dem, der ønsker at give en mere analog gave og give en personlig besked på en mere personlig måde. Det passer perfekt ind i trenden om at bryde med den digitale verden og give en gave, som kan holde i mange år og blive en erindring for livet.

Data-drevet salg

Data spiller en afgørende rolle i B2B-salg. Virksomheder, der er i stand til at indsamle og analysere store mængder data, vil have en fordel i forhold til at træffe beslutninger baseret på fakta. Unmute bruger data til at forbedre og tilpasse kundeoplevelsen, og vi bruger også data til at analysere vores markedsføring og tilpasse vores strategi. Det mest banebrydende ved Unmute i denne sammenhæng er, at man kan ramme beslutningstageren 1:1 og samtidig tracke åbningsrater og CTR via den vedlagte QR kode. 

Øget fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er blevet en vigtig faktor i B2B-salg. Virksomheder, der er i stand til at demonstrere deres engagement i bæredygtighed, vil have en fordel i forhold til at tiltrække og fastholde kunder. Unmute bruger materialer fra danske virksomheder, der fokuserer på at genanvende og nedbryde plastik i havet. Dette er en vigtig del af vores mission om at skabe en bæredygtig fremtid, samtidig med at vi hjælper mennesker med at Unmute sig selv og styrke deres relationer.

Konklusion

B2B-salg er en konstant udviklende disciplin, og det er vigtigt for virksomheder at være opmærksomme på de seneste trends og tendenser i markedet. Kundeoplevelse, digital transformation, data-drevet salg, bæredygtighed og globalisering er alle vigtige faktorer, som vil have stor indflydelse på B2B-salg i den nærmeste fremtid. Unmute passer perfekt ind i de seneste trends inden for B2B-salg. Virksomheder, der ønsker at tilbyde en skræddersyet gave, bryde med den digitale verden og samtidig fokusere på det personlige, kan drage fordel af Unmute. Ved at tilpasse sig disse trends og udnytte dem til sin fordel, kan virksomheder virkelig skille sig ud og vinde markedsandele i 2023.

Skriv dig op for flere artikler

Vi vil løbende komme med artikler og nyheder, der relaterer sig til salg og marketing, så skriv dig op for ikke at gå glip af den næste artikel.