Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Top 5 bedste personlige firmagaver i 2023

Generiske og upersonlige gaver kan give indtryk af, at virksomheden ikke har taget sig tid til at tænke på medarbejderne og deres præferencer. I 2023 er personlige gaver vigtigere end nogensinde før.

Af Hans Grevsen

12. APRIL 2023

4 minutters læsning

At give en personlig firmagave er en måde at vise, at du værdsætter og anerkender dine medarbejderes indsats. Generiske og upersonlige gaver kan give indtryk af, at virksomheden ikke har taget sig tid til at tænke på medarbejderne og deres præferencer. Personlige gaver har en positiv indvirkning på medarbejderes trivsel og engagement og kan hjælpe med at opbygge stærkere relationer mellem medarbejdere og ledelse.

En undersøgelse fra Incentive Research Foundation viste, at 94% af modtagerne af personlige firmagaver havde en positiv oplevelse, og 57% sagde, at det øgede deres følelse af tilknytning til virksomheden

En undersøgelse fra Forbes viste, at upersonlige firmagaver kan være skadelige for et firma, da det kan sende et signal om, at ledelsen ikke kender eller værdsætter medarbejderne tilstrækkeligt.

 

Her er en liste over Top 5 bedste personlige firmagaver i 2023:

1) Unmute Greetings

En personlig hilsen fra CEO’en eller medarbejderne i teamet, hvor de takker og anerkender en specifik person for deres bidrag til virksomheden. Fordele: En unik og personlig gave, der viser, at du værdsætter din medarbejder. En skræddersyet gave kan også fungere som en god reklame for virksomheden. Ulemper: Kræver tid og planlægning. Heldigvis hjælper Unmute med hele processen

2) Skræddersyede oplevelser

Gavekort til en oplevelse, der er skræddersyet til modtagerens interesser. Fordele: En personlig gave, der viser, at du har taget dig tid til at tænke på modtagerens præferencer. Kan hjælpe med at opbygge stærkere relationer mellem medarbejdere og ledelse. Ulemper: Kan være dyrere end andre gaver.

3) Personligt tilpassede produkter

En gave med modtagerens navn eller initialer, som f.eks. en personlig skriveblok eller en krus med navnet på det. Fordele: En personlig gave, der viser, at du har taget dig tid til at tænke på modtageren. Kan hjælpe med at opbygge stærkere relationer mellem medarbejdere og ledelse. Ulemper: Kan hurtigt se kedeligt og generisk ud, samtidig med at det tager noget tid at få fremstillet.

4) Luksus Madkurv

En kurv fyldt med gourmetmad og drikkevarer. Fordele: En gave, der viser, at du værdsætter modtageren. Kan give en luksuriøs oplevelse til modtageren. Ulemper: Kan være dyrere end andre gaver og svært at kende modtagerens allergier og præferencer. 

5) Personligt udvalgte bøger

En samling af bøger, der er valgt ud fra modtagerens interesser eller forretningsområder. Fordele: Hvis du rammer rigtigt med bøgerne kan det være en stor succes og modtageren kan blive klogere samtidig. Ulemper: Det er svært at vide hvad modtageren allerede har på boghylden derhjemme.

 

Den mest personlige: Sådan bruger du Unmute som firmagave

Unmute kan bruges som en personlig og mindeværdig gave til medarbejdere og frivillige. Unmute er en unik og personlig måde at give gaver på, som vil blive husket og værdsat af modtageren.

Her er tre sjove og kreative eksempler på, hvordan du kan bruge Unmute som en personlig firmagave:

  1. Hilsen fra CEO’en: Send en personlig hilsen fra virksomhedens CEO, der takker medarbejderen eller frivilligen for deres hårde arbejde og bidrag til virksomheden. Dette vil være en særlig gestus, som viser, at CEO’en tager sig tid til at vise, at medarbejderen eller frivilligen er værdsat.
  2. Personlig hilsen fra alle medarbejdere i teamet: Opret en Unmute, hvor alle medarbejdere i teamet sender en personlig hilsen til medarbejderen eller frivilligen og fortæller, hvorfor de er en god kollega eller en fantastisk frivillig. Dette vil være en særlig og personlig måde at vise medarbejderen eller frivilligen, at de er en del af et team og værdsat for deres bidrag.

  3. Kreativt udtryk: Brug Unmute til at udtrykke din kreativitet. Du kan f.eks. oprette en personlig lydhilsen, en sang og tage et sjov foto af teamet fra fredagsbaren. Dette vil være en særlig og personlig gave, som vil blive husket og værdsat af medarbejderen eller de frivillige ansatte i organisationen.

 

Konklusion

At give personlige firmagaver er en god måde at vise medarbejderne og frivillige, at de er værdsat og at deres bidrag til virksomheden er vigtige. Unmute er en unik og personlig måde at give gaver på, som vil blive husket og værdsat af modtageren. Ved at bruge Unmute som en personlig firmagave, kan du skabe en særlig forbindelse mellem modtageren og virksomheden. Så hvorfor ikke overveje at bruge Unmute som en personlig og mindeværdig gave til dine medarbejdere og frivillige?

Skriv dig op for flere artikler

Vi vil løbende komme med artikler og nyheder, der relaterer sig til salg og marketing, så skriv dig op for ikke at gå glip af den næste artikel.