Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Giv den perfekte onboarding gave med Unmute!

En god on-boarding proces er afgørende for at fastholde og engagere nye ansatte. Drop den kedelige mulepose eller kaffekruset med logo. I 2023 skal der mere til!

Af Hans Grevsen

11. APRIL 2023

3 minutters læsning

En god on-boarding proces er afgørende for at fastholde og engagere nye ansatte. En undersøgelse foretaget af Society for Human Resource Management viste, at en god on-boarding proces kan øge fastholdelsen af ansatte med op til 69%. Men hvad er den perfekte on-boarding gave, der kan gøre den nye medarbejder føle sig velkommen og værdsat? Svaret er Unmute – en personlig, kreativ og helt ny gaveidé, der vil glæde enhver ny medarbejder.

 

Her er 5 on-boarding gaver, du kan overveje at give dine nye medarbejdere:

  1. Muleposer med virksomhedens logo og kuglepenne – en almindelig og standard gave, der ikke rigtig skiller sig ud.
  2. En velkomstpakke med diverse informationer og materialer om virksomheden – en god idé, men ikke så personlig og kreativ.
  3. En kop med virksomhedens logo – igen en almindelig gave, som ikke skiller sig ud.
  4. En personlig notesbog eller kalender – en god gaveidé, men igen ikke så unik som Unmute.
  5. Unmute – en personlig og kreativ gave, der er unik for hver modtager. Unmute er den bedste gave til on-boarding, da det viser, at virksomheden har taget sig tid til at lære den nye medarbejder at kende og skræddersyet en personlig gave til dem.

Så hvordan kan Unmute bruges i on-boarding processen?

 

Her er 3 geniale måder at bruge Unmute på som on-boarding gave:

1) Hilsen fra teamet

Giv Unmute som en velkomstgave med en hilsen fra det team, som den nye medarbejder vil blive en del af. Dette viser den nye medarbejder, at de allerede er inkluderet i teamet og at de er værdsat.

2) Personlig hilsen fra chefen

Giv en Unmute som en personlig hilsen fra CEO’en, der byder den nye medarbejder velkommen til virksomheden. Dette viser, at virksomhedens ledelse er involveret i on-boarding processen og at den nye medarbejder er vigtig for virksomheden som helhed.

3) Hvad gør din firmakultur unik? Vær kreativ!

Lad kreativiteten flyde frit og find på en unik måde at bruge Unmute på, som vil passe til virksomhedens kultur og den nye medarbejders personlighed.

 

Konklusion

En god on-boarding proces er vigtig for at fastholde og engagere nye medarbejdere. Unmute er den perfekte on-boarding gave, der vil glæde enhver ny medarbejder. Det er personligt, kreativt og unikt, og viser den nye medarbejder, at de er værdsatte og inkluderet fra starten. Så hvorfor ikke prøve at inkludere Unmute i din virksomheds on-boarding proces og give dine nye medarbejdere en varm og personlig velkomst?

Skriv dig op for flere artikler

Vi vil løbende komme med artikler og nyheder, der relaterer sig til salg og marketing, så skriv dig op for ikke at gå glip af den næste artikel.