Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Top 5 mest kreative invitationer til firmaevents i 2023

Med en kreativ invitation kan du skabe spænding og forventning blandt dine gæster, samtidig med at du viser, at din virksomhed er innovativ og unik.

Af Hans Grevsen

10. APRIL 2023

4 minutters læsning

En virksomheds invitationer til en firmaevent kan være forskellen på et vellykket arrangement eller en skuffende oplevelse – Det kan nemlig afgøre om gæsterne overhovedet dukker op! Med en kreativ invitation kan du skabe spænding og forventning blandt dine gæster, samtidig med at du viser, at din virksomhed er innovativ og unik.

Her er vores liste over de fem mest kreative invitationer til firmaevents i 2023:

1) Unmute Greetings

Med Unmute Greetings kan du sende en personlig, fysisk invitation til din firmaevent, der virkelig skiller sig ud. Unmute Greetings giver dig mulighed for at inkludere en personlig hilsen, et billede eller en video i invitationen, så dine gæster føler sig værdsat og særlige. De kan også bruge invitationen som en mindeværdig genstand og huske begivenheden i lang tid fremover.

Fordele: Personlig, fysisk invitation, der kan tilpasses til din begivenhed. En sjov og unik måde at imponere dine gæster på. Ulemper: Lidt større omkostninger end traditionelle digitale invitationer. Kræver at du har fysiske adresser til alle dine gæster.

2) Digitale invitationer

Digitale invitationer kan være en nem og økonomisk løsning, især når du vil nå ud til et stort antal gæster. Der er mange online platforme, som kan hjælpe dig med at skabe en flot og engagerende invitation, der er let at dele med dine gæster.

Fordele: Nem og økonomisk løsning. Du kan nå ud til et stort antal gæster på kort tid. Ulemper: Digitale invitationer kan ofte virke upersonlige og triviale, og de kan nemt drukne i en fyldt indbakke.

3) Video-invitationer

En video-invitation kan være en sjov og kreativ måde at invitere dine gæster på. Du kan skabe en kort og engagerende video, der fanger opmærksomheden og skaber spænding omkring din kommende begivenhed.

Fordele: En kreativ og personlig måde at invitere dine gæster på. Du kan inkludere en række forskellige elementer, såsom animationer, musik og specialeffekter. Ulemper: Kræver mere tid og ressourcer end en traditionel invitation, og det kan være svært at opretholde en høj kvalitet på hele videoen.

4) E-mail invitationer

En hurtig og nem måde at sende en invitation på, og det kræver ikke en stor investering i tid eller penge.

Fordele: Nem og økonomisk. Ulemper: Kan virke mindre personlig og mindre mindeværdig end en fysisk invitation.

5) Brev invitationer

Hvis du ønsker at tilføje et mere formelt og personligt touch til din invitation, kan brev invitationer være en god mulighed. Disse er perfekte til mere eksklusive begivenheder eller formelle arrangementer.

Fordele: Fordelene ved brev invitationer er, at de er personlige og viser, at du har taget dig tid til at tænke på hver enkelt gæst. Ulemper: Ulemperne er, at det kan tage længere tid at forberede og sende dem ud, og det er set mange gange før, hvilket gør at indsatsen kan blive en del større end udbyttet.

Opsummering

Samlet set er der mange forskellige måder at invitere dine gæster til din firmaevent på. Mens digitale invitationer er hurtige og nemme, kan de være mindre personlige og mindeværdige end fysiske eller skræddersyede invitationer. Unmute Greetings er en fantastisk løsning, der kombinerer det personlige touch med den fysiske invitation. Det er en kreativ og mindeværdig måde at invitere dine gæster på, og det vil helt sikkert imponere dem.

 

Tre eksempler på, hvordan du kan bruge Unmute til at gøre dine invitationer mere personlige og mindeværdige:

1) Inkluder musikken fra kunsteren, som skal spille til firmaeventet.

Lav en personlig invitation, hvor du inkluderer et kort uddrag af kunstnerens musik. Det vil give gæsterne en forsmag på, hvad de kan forvente sig, og samtidig gøre invitationen mere personlig.

2) Inkluder en hilsen fra artisten, som skal underholde til eventet.

Lav en invitation, hvor kunstneren byder gæsterne velkommen og inviterer dem til at deltage i eventet. Det vil give gæsterne en følelse af, at de er en del af noget særligt, og det vil også vise, at du har gjort en ekstra indsats for at gøre invitationen personlig.

3) Lav en fælles hilsen, hvor du inkluderer en håndfuld forskellige ansatte fra virksomheden.

Lav en invitation, hvor du inkluderer en hilsen fra forskellige ansatte i virksomheden. Det vil vise, at der er en samlet indsats bag eventet, og det vil også gøre invitationen mere personlig og mindeværdig.

Unmute hjælper med hele processen

Husk at planlægge din invitation i god tid og vælge en løsning, der passer til dit budget og dit firma. Med Unmute Greetings kan du være sikker på at sende en invitation, der vil skille sig ud og imponere dine gæster. Vi hjælper gerne med hele processen fra A til Z, så du kun skal tænke på hvordan du skal håndtere alle de postive tilbagemeldinger på jeres kreative invitationer. Så gå ikke glip af chancen for at gøre dit næste firmaevent ekstra mindeværdigt med en Unmute invitation!

Skriv dig op for flere artikler

Vi vil løbende komme med artikler og nyheder, der relaterer sig til salg og marketing, så skriv dig op for ikke at gå glip af den næste artikel.