Få beslutningstagerens fulde opmærksomhed

Den nye-gamle dreng i klassen, der tager forretningsverdenen med storm

Personlig direct mail bliver den mest effektive måde at nå ud til beslutningstagere
og få møder i en verden fyldt med information.

Lucas, Hans og Nicolai. Unmute fra Løvens Hule

Af Nicolai Hedegaard Grue

12. APRIL 2023

4 minutters læsning

I en verden, hvor beslutningstagere oversvømmes med information, og traditionelle metoder til at kontakte dem bliver mindre effektive, henvender virksomheder sig til direct mail med et personligt præg for at nå potentielle kunder.

Hvorfor får direct mail et comeback, og hvorfor kunne det være den manglende brik i puslespillet for virksomheder, der forsøger at nå ud til beslutningstagere?

En af hovedårsagerne til, at traditionelle metoder er faldende, skyldes overbelastning af information. Den gennemsnitlige kontormedarbejder modtager 121 e-mails om dagen, hvilket gør det nemt for beslutningstagere at overse eller ignorere e-mails fra virksomheder. Telefonopkald bliver også mindre effektive, hvor folk tøver med at besvare opkald fra ukendte numre.

Direct mail giver et personligt præg, som digitale medier, e-mails og telefonopkald ikke kan replikere. Når en beslutningstager modtager en fysisk post, er det noget, de kan holde og læse i ro og mag. Personalisering, fra at henvende sig til modtageren ved navn til at inkludere oplysninger om deres virksomhed eller branche, viser, at afsenderen har taget sig tid til at undersøge og forstå deres behov.

Direct mail er også mindre tilbøjelige til at blive filtreret fra af spamfiltre, hvilket gør det mere sandsynligt, at det bliver set end en e-mail. En veldesignet post, der skiller sig ud fra mængden, kan gøre et varigt indtryk på modtageren og fremvise en virksomheds kreativitet og brand.

Virksomheder bør overveje at tilføje direct mail til deres outreach-strategi for at supplere deres digitale medier, e-mail og telefonopkaldsindsats. Personlig direct mail kan være den mest effektive måde at nå beslutningstagere og få møder i en verden fyldt med information.

Skriv dig op for flere artikler

Vi vil løbende komme med artikler og nyheder, der relaterer sig til salg og marketing, så skriv dig op for ikke at gå glip af den næste artikel.